In urma accidentului rutier din Arges, femeia care se afla la volanul autoturismului a fost gasita in stop cardio-respirator. Desi medicii au facut eforturi mari sa o salveze, incercarile acestora au fost in zadar. Cu toate ca manevrele de resuscitare au fost incepute imediat dupa ce masina a fost scoasa la suprafata, femeia nu a raspuns, iar dupa cateva zeci de minute a fost declarat decesul.
 
Accidentul s-a produs din cauza unei derapari, in urma careia, autoturismul a plonjat intr-un canal de legatura al lacului de acumulare Zigoneni, aflat in apropierea localitatii Baiculesti.
 
Echipajele de interventie au luat masuri imediate. Mai exact, un prim pas pe care l-au intreprins a fost solicitarea nivelului apei din canalul unde s-a produs accidentul. Acest pas a fost necesar pentru a se verifica daca informatia primita prin 112 este reala. Ca urmator pas, pentru scoaterea autoturismului din canal, a fost necesara scaderea nivelului apei cu aproximativ 50 de centimetri.
 
La volanul autoturismului implicat in accident se afla o femeie in varsta de 42 de ani, insa din defericire, viata  nu i-a putut fi salvata, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Arges, Madalin Zamfir.
 
Femeia se afla singura in masina, de aceea nu exista alte victime implicate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si