Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Bihor, provocat de un șofer beat și fără permis! Un tânăr de 21 de ani a murit nevinovat

Un bihorean în vârstă de 21 ani a murit şi alte opt persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs, duminică seara, pe un drum judeţean de la graniţa judeţelor Bihor şi Satu Mare. Accidentul a fost provocat tot de un tânăr de 21 ani din judeţul Satu Mare, care s-a urcat băut şi fără permis la volanul unui BMW.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, „duminică, la ora 20.50, pe drumul județean 191, în afara localității bihorene Viişoara, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Becheni, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Păgaia – Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, într-o curbă înspre stânga a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Ghenetea, județul Bihor. În urma accidentului rutier, bihoreanul de 21 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul”.

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita și Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță de tip B2 și o autospecială de transport personal și victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„Ajunși la faţa locului, pompierii militari au evacuat cinci persoane rămase încarcerate în cele două autoturisme, predându-le echipajelor medicale care au procedat la evaluarea de specialitate a celor nouă persoane implicate în accident și la acordarea îngrijirilor necesare victimelor, în cazul unui bărbat, aflat în stop cardio-respirator fiind efectuate manevre de resuscitare. Din nefericire, în pofida manevrelor întreprinse, bărbatul, în vârstă de 21 de ani, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Celelalte opt victime ale evenimentului, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, care prezentau diferite traumatisme, contuzii și plăgi, au fost asistate medical și transportate la spital”, transmite maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Sursa: Bihon

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI