Close sidebar
Close sidebar

Accident grav in Bistrita-Nasaud! Doua masini s-au ciocnit, una ajungand pe calea ferata unde a fost lovita de un tren!

Un grav accident s-a produs, miercuri seara, pe DN 17 D, in judetul Bistrita-Nasaud, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a fost proiectata pe calea ferata, fiind lovita de locomotiva unui tren de persoane. Din primele informatii, patru persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind inconstiente si incarcerate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii ISU Bistrita-Nasaud au anuntat ca un accident rutier a avut loc, miercuri seara, pe DN 17 D, in zona localitatii Feldru.

”In urma accidentului, unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferata, unde a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane”, au precizat reprezentantii ISU.

Potrivit acestora, din accident au rezultat patru persoane ranite, dintre care trei sunt inconstiente si incarcerate.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

La fata locului actioneaza mai multe echipaje medicale, de Politie si de descarcerare.

Ulterior, reprezentantii ISU au precizat ca una dintre persoanele incarcerate a fost scoasa si alaturi de cea care nu a fost incarcerata primeste ingrijiri medicale in ambulanta.

Echipajele de descarcerare continua actiunile pentru scoaterea din masina a celorlalte doua victime.

La randul lor, reprezentantii IPJ Bistrita-Nasaud au precizat ca, atat traficul rutier, cat si cel feroviar sunt blocate in zona accidentului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI