Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Botoșani, cu 7 copii implicați

Şapte copii şi trei adulţi au fost răniţi în urma unui accident grav produs miercuri în județul Botoșani, în apropierea municipiului Dorohoi.

Sorin Negru,

Accident grav în județul Botoșani - 7 copii se aflau în cele două mașini implicate

[Sursa foto: Monitorul de Botoșani]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul s-a produs între două autoturisme în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi. În cele două mașini se aflau 10 persoane, dintre care 7 erau copii, potrivit presei locale.

Citeste si: VIDEO- Tragedie în Capitală. Un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni la doar câțiva metri de locul în care a murit Raisa

Copiii au vârste între 3 și 14 ani și se aflau în aceeași mașină cu părinții lor. potrivit Monitorul de Botoșani. Ei au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Șofer încarcerat în urma accidentului

În urma unui apel la 112, la fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD, dar și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Citeste si: Un bătrân din Vrancea a fost transportat cu elicopterul la spital, după ce a fost prins sub un tren

La sosirea forțelor de intervenție, șoferul uneia dintre mașini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieșite din autoturisme. Din fericire, toate persoanele erau conștiente.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Opt persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe DN 10

Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Și celelalte persoane au fost evaluate la fața locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Citeste si: La un pas de o tragedie în județul Giurgiu: Un microbuz în care se aflau nouă persoane a fost implicat într-un accident

Cauza producerii accidentului va fi stabilită de polițiști. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI