Accident grav în București. O mașină s-a răsturnat, marți, în sectorul 4 al Capitalei, pe bulevardul Tineretului, chiar lângă Liceul Gh. Șincai.

Potrivit imaginilor apărute pe rețelele de socializare, una dintre mașinile implicate a ajuns pe plafon chiar lângă o stație de autobuz.

Citește și: VIDEO- Accident cumplit în județul Galați: Doi tineri și-au pierdut viața după ce s-au izbit cu mașina într-un stâlp

Echipajele de salvare și poliție au intervenit imediat. Nu au fost raportate până în acest moment victime sau cauzele care au provocat tragedia.

Potrivit unui martor, BMW-ul a iesit in drift de la Dristor, a intors la Sincai tot in drift apoi a pierdut controlul si a intrat pe constrasens.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Au fost postate pe Facebook mai multe imagini cu cele două mașini implicate în accident:

UPDATE. Au rezultat două victime în accidentul din zona Tineretului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, inspector principal Andra Arsintescu, una dintre victime a fost rănită ușor și transportată la spital.

Cei doi șoferi au fost testați pentru consum de alcool, dar rezultatul a fost negativ.

Șoferul rănit a fost dus la Spitalul Bagdasar. 

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si