Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în București. O mașină s-a răsturnat în zona Tineretului

Un accident grav a avut loc, marți după-masa, în București. O mașină s-a răsturnat în zona Tineretului, iar echipajele de intervenție au sosit de urgență la fața locului.

Sorin Negru,

Accident grav în București. O mașină s-a răsturnat în zona Tineretului


DISTRIBUIE
acest articol

Accident grav în București. O mașină s-a răsturnat, marți, în sectorul 4 al Capitalei, pe bulevardul Tineretului, chiar lângă Liceul Gh. Șincai.

Potrivit imaginilor apărute pe rețelele de socializare, una dintre mașinile implicate a ajuns pe plafon chiar lângă o stație de autobuz.

Citește și: VIDEO- Accident cumplit în județul Galați: Doi tineri și-au pierdut viața după ce s-au izbit cu mașina într-un stâlp

Echipajele de salvare și poliție au intervenit imediat. Nu au fost raportate până în acest moment victime sau cauzele care au provocat tragedia.

Potrivit unui martor, BMW-ul a iesit in drift de la Dristor, a intors la Sincai tot in drift apoi a pierdut controlul si a intrat pe constrasens.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Au fost postate pe Facebook mai multe imagini cu cele două mașini implicate în accident:

UPDATE. Au rezultat două victime în accidentul din zona Tineretului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, inspector principal Andra Arsintescu, una dintre victime a fost rănită ușor și transportată la spital.

Cei doi șoferi au fost testați pentru consum de alcool, dar rezultatul a fost negativ. Șoferul rănit a fost dus la Spitalul Bagdasar. 

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI