Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Buzău: Un mort şi patru răniţi, printre care și doi copii

Accident mortal în Buzău, unde o persoană a murit, iar alte patru, între care doi copii, au fost grav rănite. Accidentul s-a produs joi, pe DN 10, în zona localităţii buzoiene Cislău.

Laura Macovei,

Accident grav în Buzău: Un mort şi patru răniţi, printre care și doi copii

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit IPJ Buzău, este vorba despre o coliziune între două autoturisme care se deplasau în aceeaşi direcţie, dinspre Braşov către Buzău. La volanul ambelor mașini se aflau femei, una de 26 de ani, din Bucureşti, cealaltă de 53 de ani, din Siriu.

Citeste si: Femei din Capitală, înțepate cu cuțitul de un bărbat care se deplasează pe trotinetă

În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată într-un copac.

O femeie a murit, iar alți patru au fost răniți

Din păcate, în urma impactului fatal, o femeie de 51 de ani, din Pănătău, pasageră în maşina şoferiţei din Bucureşti, a decedat. 

Alte 4 persoane au fost rănite: doi copii în vârstă de 6 şi 11 ani, şoferiţa din Siriu şi o pasageră din maşina acesteia, în vârstă de 47 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Un tânăr de 23 de ani a murit după ce un camion cu lemne s-a răsturnat peste mașina sa

Ambulanțele au preluat victimele la spital pentru efectuarea mai multor îngrijiri medicale. 

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un bărbat a murit, iar alte șase persoane au fost rănite, în urma unui accident

Un bărbat de 24 de ani a murit și alte șase persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp.

Accidentul a avut loc la ieșirea din municipiul Constanța spre Ovidiu. Polițiștii au fost sesizați joi dimineață, la intersecția DN 2A. 

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 62 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta, ar fi pătruns în curtea unei societăţi comerciale, unde ar fi intrat în  coliziune cu un stâlp de susţinere a siglei firmei respective”,  a transmis IPJ Constanţa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI