Un grav accident rutier a avut loc seara trecută, în Buzău. Un tânăr a murit, iar alți doi au fost grav răniți. Autoturismul, în care se afla un șofer de 25 de ani, a scăpat de sub control, a lovit doi pietoni și apoi a ricoșat în alte trei mașini.

Citește și: Ce au transmis pasagerii autocarului implicat în accidentul din București

Cei doi tineri, de 24 și 25 de ani, care au fost loviți de autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar ulterior, unul din ei a decedat.
În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și: Care este starea victimelor implicate în accidentul din București. Declarațiile Ministerului Sănătăţii

Care este starea victimelor implicate în accidentul din București. Declarațiile Ministerului Sănătăţii

Potrivit Ministerului Sănătăţii, pacienţii răniţi în accidentul de autocar din Pasajul Unirii din Bucureşti sunt în stare stabilă, cu excepţia unei persoane intubate, care se află în prezent la Spitalul Floreasca, la Terapie Intensivă. 

„Pacienţii sunt în stare stabilă, cu excepţia unui rănit internat la Spitalul Floreasca. Acesta se află la Terapie Intensivă  ”,

a transmis, vineri seară, MS.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Ce au transmis pasagerii autocarului implicat în accidentul din București

48 de persoane se aflau în autocar în momentul accidentului. 22 de persoane au fost transportate la mai multe spitale din Capitală.

Citește și:  Șoferul autocarului, audiat

„  Cu privire la semnalizarea rutieră din zona Pasajului Unirii, menţionăm că Brigada Rutieră a Capitalei a solicitat Administraţiei Publice Locale, la scurt timp după redeschiderea Pasajului Unirii, suplimentarea semnalizării rutiere, în scopul preîntâmpinării producerii de evenimente rutiere”,  a arătat sursa citată.

Citește și: IMAGINI de la locul accidentului grav de la Unirii. Traficul este blocat

Măsurile au fost implementate la sfârşitul lunii octombrie şi au constat în instalarea unor console metalice flexibile, marcaje rutiere tip pictogramă cu semnificaţia „accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3,5 m  ”, a precizat Brigada Rutieră.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si