Accident grav, noaptea trecută, în Capitală. Șoferul unei mașini care nu a acordat prioritate s-a izbit de un autobuz. Din primele cercetări, șoferul mașinii voia să întoarcă pe linia de tramvai destinată și autobuzelor STB, însă nu s-a asigurat. În acel moment a fost acroșat de un autobuz care circula regulamentar. Persoanele din autoturism au fost rănite.

Citește și: Un șofer și-a pierdut viața, după ce camionul în care se afla s-a răsturnat

Un șofer și-a pierdut viața, după ce camionul în care se afla s-a răsturnat

Un grav accident de circulație s-a produs, luni seară, pe DN 7, în județul Vâlcea. Șoferul camionului care s-a răsturnat și-a pierdut viața. 

Șoferul, cetățean bulgar, a fost descarcerat cu ajutorul autorităților, însă medicii nu l-au mai putut salva.

Citește și:  Un autotren a luat foc pe autostrada A2. Şoferul a fost rănit

”Accident rutier în localitatea Bujoreni, sat Lunca, DN7.  Autotren răsturnat,  scurgeri de combustibil”,  a transmis, luni seară, ISU Vâlcea.
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și:  Un copil a furat o mașină, apoi a provocat un accident în care o persoană a fost ucisă, iar alte zece au fost rănite

Un autotren a luat foc pe autostrada A2. Şoferul a fost rănit

Incendiu de ultim moment pe autostrada A2. Conform autorităților, un autotren a luat foc, iar șoferul a fost rănit.

„Pe autostrada A2 București-Constanţa, la kilometrul 51, pe sensul către Bucureşti, în apropierea localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi, un autotren a impactat glisiera mediană şi a luat foc, rămânând imobilizat pe suprafaţa de rulare”,   informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește și:  Accident rutier în Capitală. Un șofer a intrat cu mașina într-o farmacie

Şoferul a suferit leziuni şi este evaluat medical.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

Traficul rutier se desfăşoară doar pe a doua bandă pe sensul către Capitală şi se estimează reluarea normală a circulaţiei în mai puţin de o oră.

Accident rutier în județul Giurgiu. Șoferul unui microbuz a intrat pe contrasens

Un accident grav a avut loc la Malu, în județul Giurgiu. Un șofer de microbuz a lovit un autoturism parcat și a ajuns de urgență la spital.

Citește și:   Accident în Constanța. Opt victime, printre care și patru copii, au ajuns la spital

Accidentul s-a produs chiar în comuna Malu, în urmă cu puțin timp. Potrivit martorilor, șoferul, un bărbat din Vedea, care se afla la volanul unui microbuz de transport persoane, pe ruta Giurgiu- Alexandria, ar fi pierdut controlul şi ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi lovit un autoturism parcat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si