UPDATE- Un muncitor a fost găsit decedat

„In urma actiunilor de cautare a fost gasita si o persoana decedata, care a fost cuprinsa integral de pamant”, au anunțat reprezentanții ISU. 

În total, 5 muncitori au fost prinși sub malul de pământ. Trei dintre ei au fost salvați, o persoană a fost găsită decedată.

Operațiunile de căutare pentru cel de-al cincilea muncitor sunt în desfășurare.

UPDATE:  Salvatorii au declarat că un bărbat de 50 de ani a fost transportat la Spital Universitar, iar un bărbat de 33 de ani la Spitalul Floreasca. Ambele victime sunt conştiente.

”Se lucrează pentru extragerea celui de-al treilea muncitor şi pentru căutarea celorlalţi doi dispăruti. Concomitent se stabilizează malurile şantului, care are peste 2 m adâncime”, a mai precizat ISU Bucureşti-Ilfov. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Intervenim pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ în zona Biblioteca Naţională”

, a precizat, luni, ISU Bucureşti-Ilfov.

Accident grav în Capitală. Mai mulți muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ pe un şantier
Accident grav în Capitală. Mai mulți muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ pe un şantier[Sursa foto: ISU București]

Mai mulți muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ pe un şantier de lângă Biblioteca Națională, București

Aceeași sursă a mai menționat că doi muncitori au fost scoşi şi se lucrează pentru extragerea celui de-al treilea.

Citeste si: VIDEO| Cinci adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani au murit înecați, după ce au intrat în Siret să se răcorească

Accident grav în Capitală. Mai mulți muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ pe un şantier
Accident grav în Capitală. Mai mulți muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ pe un şantier[Sursa foto: ISU București]

”Potrivit informaţiilor furnizate de şeful echipei care efectua lucrări, este posibil ca alţti doi muncitori să fie acoperiţi integral de pământ”, a mai anunțat ISU Bucureşti-Ilfov.

Citeste si: Grecia a intrat in scenariul rosu. In ce conditii iti mai poti face concediul aici in august 2021

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si