Viteza l-ar fi putut costa scump pe un șofer din Capitală! Acesta ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în peretele unui garaj, informează Antena 3 CNN.

Mașini făcute scrum, dar nimeni rănit

Înainte de impact, a mai lovit și alte două autoturisme parcate care apoi au luat foc.

Accident grav București

Imagine de la accidentul din Capitală.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Alina Gorghiu, nemulțumită de decizia CSM în cazul judecătoarei de la Mangalia. "Mi-aș fi dorit să spulbere orice fel de semn de întrebare", spune ministrul Justiției

Chiar dacă nu a fost rănit grav și era conștient, medicii au decis să-l transporte la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Ne-am deplasat la locul intervenției cu cinci autospeciale cu apă și spumă, o descarcerare, o autoscară, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SABIF.  În urma incendiului au fost afectate trei autoturisme și a ars acoperișul unui garaj și o boxă, suprafața acestuia fiind de aproximativ 100mp. 

În urma evenimentului a rezultat o victimă care a fost transportată la spital”, a declarat Maior Ionel Solomon, ofițer în cadrul ISU București-Ilfov, pentru sursa citată mai sus.

Tânăr de 26 de ani, băut și fără permis de conducere

Sâmbătă, un alt accident a fost produs de un tânăr în vârstă de 26 de ani pe strada Ardealului din Timișoara, conform Mediafax.ro. La scurt timp după impact, acesta s-a făcut nevăzut ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: "Olariu Andrei Sebastian e prezent?" Momentul în care judecătoarea Ancuța Popoviciu a întrebat dacă Sebi se află în sală, în timpul procesului lui Vlad Pascu

Din păcate, două persoane au fost rănite în urma impactului. Una dintre ele a fost șoferița în vârstă de 31 de ani a cărei mașină a fost avariată de tânăr față- spate. De asemenea, o altă pasageră din mașină a suferit câteva răni. Într-un final, vinovatul a fost depistat de oamenii legii, și dus la sediul poliției pentru audieri. Acolo, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Accident Timișoara

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: Facebook]

Totodată, el avea permisul de conducere anulat și asupra lui au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Așadar, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si