Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, un grav accident rutier a avut loc sambata, pe DN6, in apropierea localitatii Jupa.

”Un TIR a patruns pe contrasens, neadaptand viteza la conditiile de trafic, in curba usoara la dreapta si cu carosabil umed. A lovit un microbuz, dupa care soferul a tras de volan, a rotit cabina cu lateralul si in deplasare, lateralul cabinei si al remorcii a lovit autoturismul”, a declarat Dinu Nicorici, purtator de cuvant al IPJ Caras- Severin, pentru

News.ro.

In urma accidentului, o femeie a murit, o fetita este in coma, iar doi doi barbati, printre care soferul TIR-ului au fost raniti, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Caras- Severin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„La volanul autoturismului era o femeie care din nefericire a decedat. Pasagerul din dreapta a suferit de asemenea leziuni si a fost preluat de SAJ. in autoturism, in spate, se mai afla si o fetita de 12-13 ani, preluata de SAJ, care acum este in coma. Doua din cele patru victime au avut nevoie de descarcerare, soferul tirului si femeia de la volanul autoturismului ”, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Traficul in zona este oprit si s-au format coloane de masini de patru kilometri, pe ambele sensuri.

La fata locului s-au deplasat si au intervenit: Detasamentul Caransebes cu 5 autospeciale( 1 SMURD, 2 descarcerare, o autospecoiala de stingere, o autospeciala de prima interventie si comanda); SAJ cu 3 ambulante, echipaje ale politiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si