Close sidebar
Close sidebar

Accident grav in Caras-Severin! O femeie a murit pe loc, iar alte trei persoane sunt grav ranite! Printre ele se afla si o fetita, care este in coma!

O femeie si-a pierdut viata, iar alte trei persoane, printre care un copil, au fost ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc sambata, pe DN6, in apropierea localitatii Jupa, in judetul Caras- Severin.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Caras- Severin, un grav accident rutier a avut loc sambata, pe DN6, in apropierea localitatii Jupa.

”Un TIR a patruns pe contrasens, neadaptand viteza la conditiile de trafic, in curba usoara la dreapta si cu carosabil umed. A lovit un microbuz, dupa care soferul a tras de volan, a rotit cabina cu lateralul si in deplasare, lateralul cabinei si al remorcii a lovit autoturismul”, a declarat Dinu Nicorici, purtator de cuvant al IPJ Caras- Severin, pentru News.ro.

In urma accidentului, o femeie a murit, o fetita este in coma, iar doi doi barbati, printre care soferul TIR-ului au fost raniti, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Caras- Severin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„La volanul autoturismului era o femeie care din nefericire a decedat. Pasagerul din dreapta a suferit de asemenea leziuni si a fost preluat de SAJ. in autoturism, in spate, se mai afla si o fetita de 12-13 ani, preluata de SAJ, care acum este in coma.

Doua din cele patru victime au avut nevoie de descarcerare, soferul tirului si femeia de la volanul autoturismului ”, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Traficul in zona este oprit si s-au format coloane de masini de patru kilometri, pe ambele sensuri.

La fata locului s-au deplasat si au intervenit: Detasamentul Caransebes cu 5 autospeciale( 1 SMURD, 2 descarcerare, o autospecoiala de stingere, o autospeciala de prima interventie si comanda); SAJ cu 3 ambulante, echipaje ale politiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI