Un accident teribil a avut loc într-o intersecție din Cluj-Napoca. Mai exact, o mașină s-a răsturnat după ce a fost izbită în plin de un șofer care circula cu o viteză excesivă.

O cameră de supraveghere a surprins impactul devastator

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Mai multe echipaje de salvare și polițiști s-au deplasat la fața locului.

De asemenea, două persoane au primit îngrijiri medicale. Acestea au fost, de asemenea, transportate la spital, potrivit Realitatea.net.

Citește și: EXCLUSIV: Cine sunt tinerii care au sfârșit în accidentul din Vâlcea? Alexandru și Daniel aveau planuri mari cu viața lor

În Cluj Napoca, un accident grav s-a produs într-o intersecție.

În Cluj Napoca, un accident grav s-a produs într-o intersecție.

[Sursa foto: istock]

Șoferul vinovat de accident s-a ales cu dosar penal.

Accident cumplit în apropiere de Sighișoara! O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața

Accident cumplit în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de Sighișoara! Două persoane au rămas încarcerate într-o mașină în urma impactului, informează Antena 3 CNN.

Un tânăr de 21 de ani se zbate între viață și moarte

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani conștient și o femeie în vârstă de 22 de ani în stop cardio-respirator.

Aceștia au fost descarcerați și duși de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În ciuda eforturilor, tânăra în vârstă de 22 de ani a încetat din viață.

Citește și: VIDEO: Sfârșit tragic! Doi tineri de 15 şi 22 de ani și-au pierdut viața, după ce au intrat cu maşina în stâlp, în Vâlcea

"Echipajul SAJ și SMURD Sighișoara au preluat femeia și au aplicat de îndată protocolul de resuscitare, deplasându-se spre spitalul din Sighișoara.

În cele din urmă, femeia a decedat la spital.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale întrucât a suferit multiple traumatisme și a fost transportat spre UPU Sibiu, devenind inconștient.

A fost transportat de echipajul SMURD cu medic la UPU Sibiu inconștient și intubat", au precizat reprezentanții ISU.

Potrivit ISU Sibiu, "în jurul orei 23:50 un apel pe numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui accident pe DJ 143A la ieșirea din localitatea Laslea spre Sighișoara".

În total, două echipaje SMURD Sibiu, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD din cadru ISU Mureș au fost prezente la fața locului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si