Pentru scoaterea uneia dintre victime a fost nevoie de interverventia unui echipaj de descarcerare.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina, marti, la un accident rutier petrecut pe DN 2A, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje de ambulanta si SMURD.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In urma accidentului au fost ranite doua femeie si trei barbati, victimele fiind constiente, stabile si avand traumatisme la picioare. Pentru scoaterea uneia dintre victime a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare. Doua dintre persoanele ranite au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar celelalte trei au fost duse la Centru de Primire Urgente de la Harsova.

Politistii spun ca accidentul s-a produs dupa ce soferul unui autoturism Opel a incercat sa efectueze o depasire, moment in care a intrat in coliziune cu un autoturism Fiat, condus regulamentar din sens opus de un barbat de 28 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si