Potrivit politiştilor, accidentul a avut loc duminica in jurul prânzului, pe DN 2A Constanta – Hârşova, la ieşire din localitatea Galbiori catre Crucea. Dupa primele cercetari, şoferul unei autoutilitare a incercat sa evite coliziunea cu un autovehicul care circula in fata sa, a patruns pe sensul opus şi a lovit un autoturism, scrie news.ro.

La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, o ambulanta şi un elicopter SMURD.

in urma impactului au fost raniti doi barbati, unul a suferit un traumatism cranian, iar celalalt un traumatism cranian şi o fractura de gamba, una dintre victime fiind transportata la spital cu aeronava, iar cealalta, cu ambulanta.
Traficul rutier in zona s-a desfaşurat cu dificultate mai bine de jumatate de ora, autoturismele circulând ingreunat, pe partile laterale ale drumului, in timp ce traficul greu a fost intrerupt.
La ora transmiterii acestei ştiri, circulatia a revenit la normal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si