În urma impactului, maşina s-a răsturnat. Victimele au fost duse la spital. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică după amiază, un bărbat în vârstă de 54 de ani conducea un autoturism pe DN 2A, pe banda a doua, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu.

În momentul când a ajuns în dreptul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, şoferul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe prima bandă, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat în vârstă de 39 de ani, scrie News. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În urma impactului, autoturismul a părăsit carosbilul şi s-a răsturnat.

În accident au fost rănite patru persoane. Este vorba despre şoferul autoturismului şi doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 65 de ani, pasageri în maşină şi de o femeie de 51 de ani, taxatoare în autobuz. Victimele au suferit traumatisme craniene şi toracice, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si