Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Ialomița între trei mașini și un TIR. Trei persoane au decedat

Accident rutier cumplit vineri dimineață pe un drum din județul Ialomița. Trei persoane s-au stins din viață după ce trei autoturisme și un TIR s-au ciocnit.

Madalina Grigore,

Accident grav în Ialomița între trei mașini și un TIR. Trei persoane au decedat

[Sursa foto: Digi 24]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Impactul a avut loc în această dimineață în jurul orei 06:30 în localitatea Cotorca. Potrivit primelor verificări, una dintre mașini mergea de la Buzău la București s-a izbit de autotren care venea din sens opus, a transmis IPJ Ialomița.

În urma impactului devastator, trei oameni din mașină au murit.

Accident cumplit pe un drum din Ialomița

Potrivit ISU Ialomiţa, trei echipaje operative din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni au ajuns cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

În ajutorul acestora au acţionat şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: VIDEO. Accident devastator în Turcia, joi dimineața. Cel puțin 10 morți și 57 de răniți

În locul unde s-a produs accidentul au fost găsite opt victime. Trei dintre ele au fost declarate, din nefericire, decedate.

Restul victimelor, cinci persoane, conştiente şi cooperante, au primit primul ajutor medical calificat, și apoi nu a mai fost nevoie de transportul acestora la unitatea spitalicească, a transmis ISU Ialomița.

Oamenii legii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI