Un accident rutier s-a produs în cursul zilei de luni pe DN 2G, în județul Bacău. O mașină și un camion s-au ciocnit, iar în urma impactului, două persoane au murit.

Citește și: Șoferii care vor conduce beți la volan și vor face accidente cu victime riscă să ajungă la închisoare

Doi bărbați au murit

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2G, la kilometrul 11+500 de metri, în zona localităţii Luncani, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au

fost implicate un autoturism şi un autocamion, care au intrat în coliziune frontală”, a transmis, luni, Centrul Infotrafic.  

Reprezentanţii IPJ Bacău au precizat că, din primele cercetări, un bărbat de 45 de ani, din comuna Ghimeş-Făget, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2G, pe raza localităţii Luncani, cu direcţia de deplasare Moineşti- Bacău, a intrat în coliziune cu un camion, care circula regulamentar pe sensul opus de mers.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Din impact, a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi al pasagerului, un bărbat de 39 de ani”, a precizat IPJ Bacău.

Citește și: VIDEO: Un taxi a fost spulberat de un autobuz STB, pe Bulevardul Regina Maria din Capitală. Cinci victime, inclusiv un mort

Șoferii care vor conduce beți la volan și vor face accidente cu victime riscă închisoare

Robert Cazanciuc, senatorul PSD, a anunțat în cursul zilei de duminică, de Ziua Internațională a Comemorării Victimelor Accidentelor Rutiere, reluarea proiectului împotriva șoferilor care se urcă la volan fără permis, băuți, ori drogați și provoacă  accidente rutiere  cu victime.

„Cu alte cuvinte, toți cei care cred că pot conduce un autovehicul fără permis, băuți sau  drogați   trebuie să știe că vor merge direct la închisoare în situația în care vor produce un accident rutier soldat cu victime”,  a punctat Robert Cazanciuc.

Citește și: Un șofer de microbuz școlar a fost prins aproape în comă alcoolică în timp ce transporta elevii la școală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si