Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat pe DN 7

„Accidentul a avut loc în localitatea Valea Mare din județul Dâmbovița. Un microbuz în care se aflau 13 persoane, care erau angajate la o companie din apropiere, s-a răsturnat pur și simplu. Polițiștii spun că șoferul ar fi pierdut controlul volanului, ar fi făcut o manevră riscantă, iar din această cauză microbuzul s-a răsturnat pe o parte și a ajuns în afara carosabilului.

13 persoane se aflau în microbuz, 9 dintre ele au fost rănite și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Astăzi, 8 pacienți au fost externați, iar doar o singură persoană a mai rămas internată pe secția orl, însă este conștientă. Toate persoanele sunt în afara oricărui pericol.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și trebuie să stabilească cum s-a petrecut acest accident. În plus, seara trecută șoferul microbuzului a fost și testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Practic, polițiștii au constatat că acesta nu a consumat alcool.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si