UPDATE :Bilanţ final: 72 ocupanţi 

- 32 persoane rănite transportate la spital
- o persoana decedata 
- 37 persoane transportate in spaţiile de cazare puse la dispoziţie de autoritati. 
 
Cei doi şoferi nu au avut de suferit in urma incidentului.

Ştirea iniţială!

O persoană a murit şi alte câteva zeci au fost rănite, a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

32 de victime au fost transportate la spitalele din Ilia, Deva, Orăştie şi Hunedoara, alte 37 fiind transportate în spaţiile de cazare puse la dispoziţie de autorităţi.

Cei doi şoferi nu au avut de suferit in urma incidentului. Planul Roşu a fost dezactivat. Persoana decedată este o femeie care a rămas încarcerată în autocar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), accidentul a avut loc în jurul orei 4.50. Din primele date, autocarul circula pe ruta Arad- Deva. Oamenii veneau din Spania. 

Întrucât, mai multe persoane ar fi rănite, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului. 
 
Salvatorii intervin cu 2 maşini de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o descarcerare, 7 ambulante SMURD  şi 3 ambulante SAJ.
"In jurul orei 4.50, in loc. Tatarasti (DN7) un autocar s-a rasturnat in  afara carosabilului. Din primele date, o pasageră a decedat si 15 pasageri sunt răniţi.  S-a activat planul rosu de intervenţie. Autocarul avea directia Arad-Deva (se pare ca veneau din Spania). Se fac cercetări pt stabilirea cauzelor evenimentului. DN7 e blocat momentan pt intervenţie", au declarat cei de la IPJ Hunedoara

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si