Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în judeţul Hunedoara! Un mort şi zeci de răniţi, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat

Accident de proporţii în localitatea Tătărăşti, judeţul Hunedoara, după ce un autocar la bordul căruia se aflau 72 de oameni s-a răsturnat pe DN7.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE :Bilanţ final: 72 ocupanţi 

- 32 persoane rănite transportate la spital
- o persoana decedata 
- 37 persoane transportate in spaţiile de cazare puse la dispoziţie de autoritati. 
 
Cei doi şoferi nu au avut de suferit in urma incidentului.

Ştirea iniţială!

O persoană a murit şi alte câteva zeci au fost rănite, a fost activat Planul Roşu de intervenţie. 32 de victime au fost transportate la spitalele din Ilia, Deva, Orăştie şi Hunedoara, alte 37 fiind transportate în spaţiile de cazare puse la dispoziţie de autorităţi.

Cei doi şoferi nu au avut de suferit in urma incidentului. Planul Roşu a fost dezactivat. Persoana decedată este o femeie care a rămas încarcerată în autocar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), accidentul a avut loc în jurul orei 4.50. Din primele date, autocarul circula pe ruta Arad- Deva. Oamenii veneau din Spania. 

Întrucât, mai multe persoane ar fi rănite, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului. 
 
Salvatorii intervin cu 2 maşini de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o descarcerare, 7 ambulante SMURD  şi 3 ambulante SAJ. "In jurul orei 4.50, in loc. Tatarasti (DN7) un autocar s-a rasturnat in  afara carosabilului. Din primele date, o pasageră a decedat si 15 pasageri sunt răniţi.  S-a activat planul rosu de intervenţie. Autocarul avea directia Arad-Deva (se pare ca veneau din Spania).
Se fac cercetări pt stabilirea cauzelor evenimentului. DN7 e blocat momentan pt intervenţie"
, au declarat cei de la IPJ Hunedoara
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI