În microbuz se aflau câțiva pasageri, iar în autobuz doar şoferul. Pentru extragerea conducătorului auto din microbuz a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Citeste si: O femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni, pe bulevardul Pipera din Voluntari

Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre cele două mijloace de transport

,,Accident rutier în Mangalia, zona gării, între un microbuz şi un autobuz.

În microbuz- aproximativ 5 persoane, în autobuz doar şoferul. Şoferul microbuzului este încarcerat. Intervin: Secţia Mangalia cu o autospecială de stingere incendii cu apă şi spumă, un echipaj pentru descarcerare, echipaje SMURD B Mangalia, SMURD B Tuzla, autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) Port şi patru ambulanţe ale SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Răzvan Parconie.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, a precizat că, potrivit primelor informaţii, în urma impactului dintre cele două autoturisme, a fost constatată rănirea a trei persoane. Şoferul încarcerat a suferit "la prima vedere" un traumatism la membrele superioare, la fel ca o altă persoană, acestea fiind transportate la Spitalul Municipal Mangalia. O altă victimă, cu traumatism cranio-cerebral, a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fetiță de 13 ani, lovită de o locomotivă în gara Bacău. A fost transferată cu elicopterul la Iași

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si