Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Accident grav în Neamț, soldat cu un mort

Un șofer s-a stins din viață în urma unui accident care a avut loc pe DN 15B, în Timișești, Neamț. Totul s-a petrecut după ce șoferul a ieșit dintr-o parcare, întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă.

Madalina Grigore,

Accident rutier cumplit, pe un drum din Neamț.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șoferul autoturismului a fost filmat când făcea mai multe manevre în parcare, iar când a ieșit nu s-a asigurat, potrivit Ziarului Târgu Neamț. Acesta a fost izbit puternic de către un alt autoturism care se îndrepta spre Târgu Neamț.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat

Șoferul autoturismului nu a mai putut fi salvat, iar celălalt a fost rănit în urma impactului. Cel din urmă, în vârstă de aproximativ 48 de ani, era în stare conștientă la sosirea echipajelor de salvare, cu polireumatisme. A fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Citeste si: Un băiat de 17 ani din Rodna a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Șoferul care a făcut mai multe manevre pentru a ieși din parcare a rămas încarcerat. Pompierii au reușit să îl scoată și au început manevrele de resuscitare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI