Accident teribil în localitatea Oniceni. O autoutilitară s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar trei persoane au rămas încarcerate.

Autoutilitară răsturnată și trei persoane încarcerate. Care este starea victimelor?

accident oniceni

Accident grav în Oniceni

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

La fața locului au ajuns imediat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

Este vorba despre o autoutilitară care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, autoutilitara a ajuns în curtea unui cetățean.

În autoutilitară se aflau șase persoane, bărbați. Trei dintre aceștia se aflau, la sosirea autorităților, în afara autovehiculului, în stare conștientă. Celelalte trei persoane se afla încarcerate între fiarele mașinii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Autoritățile ajunse la locul accidentului au extras în siguranță cei trei bărbați. Toate cele șase persoane implicate în accident au predate echipajelor medicale și paramedicale pentru acordarea primului ajutor și a îngrijirilor necesare.

Citește și: Frații Tate, reținuți de polițiști. Cei doi ar fi fost ridicați de autorități, pe teritoriul României, la cererea autorităților din Marea Britanie

accident oniceni

Accident grav în Oniceni

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care au condus la producerea accidentului.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si