Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Oniceni. Trei persoane sunt încarcerate

O autoutilitară s-a răsturnat în afara carosabilului la Oniceni. Trei persoane au rămas încarcerate între fiarele mașinii.

Elena Tasca,

Accident grav în Oniceni

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accident teribil în localitatea Oniceni. O autoutilitară s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar trei persoane au rămas încarcerate.

Autoutilitară răsturnată și trei persoane încarcerate. Care este starea victimelor?

Accident grav în Oniceni

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

La fața locului au ajuns imediat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

Este vorba despre o autoutilitară care s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, autoutilitara a ajuns în curtea unui cetățean.

În autoutilitară se aflau șase persoane, bărbați. Trei dintre aceștia se aflau, la sosirea autorităților, în afara autovehiculului, în stare conștientă.

Celelalte trei persoane se afla încarcerate între fiarele mașinii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Autoritățile ajunse la locul accidentului au extras în siguranță cei trei bărbați. Toate cele șase persoane implicate în accident au predate echipajelor medicale și paramedicale pentru acordarea primului ajutor și a îngrijirilor necesare.

Citește și: Frații Tate, reținuți de polițiști. Cei doi ar fi fost ridicați de autorități, pe teritoriul României, la cererea autorităților din Marea Britanie

Accident grav în Oniceni

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care au condus la producerea accidentului.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI