Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Suceava, localitatea Plopeni. 

Un tânăr de 24 de ani a murit

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detaşamentului Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Citește și: Un copil de 14 ani s-a înecat în Prut. Băiatul plecase la scăldat

„La sosirea echipajelor, în interiorul unui autoturism a fost identificat un bărbat (24 de ani) încarcerat, aflat în stare de inconştienţă. După extragerea acestuia, au fost aplicate manevrele de resuscitare, ulterior, din nefericire, declarându-se decesul acestuia ”, a arătat sursa citată.

Accident cu trei mașini pe autostrada Deva- Nădlac

Traficul este oprit, sâmbătă, pe autostrada Deva-Nădlac, în urma unui accident rutier cu trei autoturisme., în localitatea Margina, județul Timiș.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accident rutier, sâmbătă, pe autostrada Deva-Nădlac, cu trei autoturisme.

Acesta a avut loc în localitatea Margina, județul Timiș. Acesta s-a produs la kilometrul 426. În urma impactului, o persoană a fost rănită și este evaluată medical. 

Citește și: Accident rutier cu trei autoturisme la Sânpaul, județul Mureș. Care este starea victimelor

Circulația în zonă este oprită pe ambele benzi ale sensului de mers către Deva, desfășurându-se printr-o parcare din zonă. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si