Close sidebar
Close sidebar

Accident grav în Suceava: Un tânăr a murit, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat pe plafon

Un tânăr de 24 de ani a murit, duminică, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat pe plafon. Echipajele de intervenţie l-au descarcerat şi au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Laura Macovei,

Accident grav în Suceava: Un tânăr a murit, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat pe plafon


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Suceava, localitatea Plopeni. 

Un tânăr de 24 de ani a murit

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detaşamentului Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Citește și: Un copil de 14 ani s-a înecat în Prut. Băiatul plecase la scăldat

„La sosirea echipajelor, în interiorul unui autoturism a fost identificat un bărbat (24 de ani) încarcerat, aflat în stare de inconştienţă. După extragerea acestuia, au fost aplicate manevrele de resuscitare, ulterior, din nefericire, declarându-se decesul acestuia ”, a arătat sursa citată.

Accident cu trei mașini pe autostrada Deva- Nădlac

Traficul este oprit, sâmbătă, pe autostrada Deva-Nădlac, în urma unui accident rutier cu trei autoturisme., în localitatea Margina, județul Timiș.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Accident rutier, sâmbătă, pe autostrada Deva-Nădlac, cu trei autoturisme.

Acesta a avut loc în localitatea Margina, județul Timiș. Acesta s-a produs la kilometrul 426. În urma impactului, o persoană a fost rănită și este evaluată medical. 

Citește și: Accident rutier cu trei autoturisme la Sânpaul, județul Mureș. Care este starea victimelor

Circulația în zonă este oprită pe ambele benzi ale sensului de mers către Deva, desfășurându-se printr-o parcare din zonă. 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI