Potrivit politistilor, accidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti in satul Pustinis, comuna Uivar. In masina implicata in accident, inmatriculata in Belgia, se aflau o femeie, patru barbati si un copil de opt ani. Cu totii au fost in timpul zilei in orasul Jimbolia si se intorceau acasa, la Toager, iar pe drum s-au oprit la un restaurant in comuna Uivar.

La un moment dat, pe drumul de intoarcere spre casa, soferul a ratat o curba aflata la iesirea din Uivar, autoturismul scapat de sub control a iesit de pe carosabil, a rulat pe iarba aproximativ

zece metri, apoi a lovit o cale ferata dezafectata care traverseaza zona, pe care a indoit-o. In urma impactului, autoturismul s-a rasturnat, rostogolindu-se aproape 50 de metri, apoi s-a oprit in vegetatia din apropierea caii ferate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Soferul unui autobuz a observant accidentul si a sunat la numarul de urgente 112 pentru a intervene echipajele de descarcerare. Pompierii au taiat plafonul autoturismului pentru a recupera victimele.

Femeia si trei barbati au decedat pe loc in urma accidentului. Un al patrulea barbat aflat in masina a fost grav ranit, iar copilul de opt ani a fost ranit usor, fiind in stare de soc dupa ce si-a pierdut ambii parinti in accident.

Cei doi au fost transportati la spital in Timisoara, insa barbatul nu a mai putut fi salvat, in ciuda eforturilor medicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si