Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier pe DN 6, localitatea Lugojel. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 9 pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj. De asemenea, a fost alertat şi elicopterul SMURD ”, transmite ISU Timiş.

Bărbatul din autoturism a murit, iar șoferul TIR-ului a suferit un atac de panică

Şoferul autotrenului a suferit un atac de panică. A fost alertat şi elicopterul SMURD, pentru a interveni.

În accident a fost implicat un autotren în care se afla şoferul, care este evaluat la faţa locului, prezentând atac de panică, şi un autoturism în care se afla şoferul care, în urma impactului, a rămas încarcerat. 

Citeste si: Un bărbat din Italia a fost găsit mort după 10 ani de la dispariția sa

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din păcate, victima încarcerată (sex masculin) prezintă leziuni incompatibile cu viaţa ”.  Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a condus un autoturism pe DN6, dinspre Caransebeş înspre Lugoj, iar în dreptul kilometrului 490+ 300 de metri a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus de un bărbat, care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul bărbatului de 46 de ani",

au transmis reprezentaţii IPJ Timiş.

Citeste si: Tragedie în Sălaj: O femeie și-a bătut soțul până acesta a decedat

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor şi condițiile în care s-a produs accidentul.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si