Un accident grav a avut loc miercuri seara în București, în Piața Unirii. Potrivit celor mai recente informații, sunt trei victime în stare gravă în urma accidentului.

UPDATE. Jandarmeria București a oferit informații suplimentare, joi dimineața: „Echipajul de jandarmerie, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat cum două mașini au fost implicate într-un accident rutier. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat.

Cei patru jandarmi s-au deplasat de urgență la fața locului și au intervenit imediat. Existând riscul izbucnirii unui incendiu, jandarmii, împreună cu polițiștii Secției 14, au reușit să scoată cele trei persoane prinse în interior, spărgând geamurile autovehiculelor”, a transmis, joi dimineața, Jandarmeria București.  

Accident Piața Unirii din București. În ce stare sunt victimele

La sosirea echipajului SMURD, după acordarea îngrijirilor medicale, două dintre persoane au refuzat transportul la spital, iar cea de-a treia, mai grav rănită, a fost transportată la Spitalul Floreasca pentru investigații și acordarea de îngrijiri medicale amănunțite.

Citește și: Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv de sărbători. Decizia instanței este definitivă

Știrea inițială. Conform primelor informații, accidentul a avut loc la ieșirea din Pasajul Unirii, pe sensul spre Bulevardul Dimitrie Cantemir.  

Sunt implicate cel puțin două mașini, un SUV marca BMW care s-a răsturnat și o a adoua care este rezemată de marginea Pasajului Unirii. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, în zona blocului Horoscop din Piața Unirii din Capitală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Primele imagini de la fața locului au apărut pe grupul de Facebook Info Trafic Bucuresti.

Un utilizator al paginii a scris: "Acum la Horoscop la Unirii". Acesta a adăugat că un pieton ar fi decedat în urma impactului dintre mașini.

Accident grav în Piata Unirii

Accident grav în Piata Unirii

[Sursa foto: Facebook / Mihai Lixandru]

accident bucuresti

BMW răsturnat la Piața Unirii din București

[Sursa foto: Facebook / B365]

Trafic blocat în centrul Bucureștiului după accidentul teribil din Piața Unirii

Traficul a fost blocat în prima jumătate de oră după accident, după cum a comunicat Societatea de Transport public.

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că liniile 76, 313, 116 și 381 au fost blocate și deviate, vreme de 25 de minute (în intervalul orar 18:10 – 18:35), în zona Bulevardul Dimitrie Cantemir/ Strada Bibescu Vodă.

Accident cu doi morți în județul Brașov

Două persoane și-au pierdut viața miercuri seară, într-un accident rutier cu cinci victime, petrecut între localitățile Codlea si Vulcan din județul Brașov.

Accidentul a avut loc pe DJ 112A între localitățile Codlea si Vulcan și a dus la decesul unui adolescent de 16 ani și unui adult.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO. Plan roșu de intervenție în Dâmbovița. Accident rutier cu victime multiple: un microbuz s-a răsturnat în Corbii Mari

În urma incidentului au rezultat cinci victime printre care și două fete în vârstă de 12 ani, respectiv 10 ani care au suferit traumatisme craniene si abdominale și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Brașov pentru investigații medicale.

O femeie în vârstă de 38 de ani, policontuzionată, a fost transportată la UPU Brașov pentru investigații medicale.

Tânărul în vârstă de 16 ani care se afla în stop cardio-respirator nu a putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical.

Accident brasov Codlea și Vulcan

Accident în județul Brașov între Codlea și Vulcan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si