Close sidebar
Close sidebar

Accident grav între Buzău și Brăila! Două persoane au murit pe loc şi alte două au fost rănite

Un accident grav a avut loc vineri dimineață pe DN2B Buzău - Brăila. Două persoane au murit şi ale două au fost rănite vineri, în urma unui accident care a avut loc pe DN2B Buzău - Brăila şi în care au fost implicate un autobuz, un autoturism şi un camion.

Alina Raducu,

Accident grav între Buzău și Brăila! Două persoane au murit pe loc şi alte două au fost rănite

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Impact puternic în Brăila, unde două persoane au decedat și alte două au fost rănite

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că pe DN2B Buzău- Brăila, în localitatea Căldăruşa, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz, un autoturism şi un autocamion.

Comisarul şef de la Infotrafic, Cătălin Bocai, a afirmat la un post TV, că în urma impactului deosebit de violent, autobuzul s-a răsturnat şi două persoane au murit pe loc. Alte două au fost rănite.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Momentan, traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Citeste si: Un  alt incident a avut loc într-o secție ATI. O pacientă a murit după ce ar fi fost extubată din greșeală

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI