Accident grav, duminică, între Caransebeș și Lugoj. O persoană și-a pierdut viața, iar alte patru au fost rănite. Autofurgoneta implicată în accident transporta cai.  

Citește și: O mamă și doi copii mici, răniți grav într-un accident din municipiul Suceava

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ şi un echipaj IPJ. 

De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeş", a transmis ISU Caraş-Severin. 

Citește și: VIDEO- Un șofer a făcut praf 8 mașini parcate în centrul Sibiului și s-a făcut nevăzut

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Pe DN 6 Caransebeş-Lugoj, la kilometrul 470+300 de metri, în apropierea localităţii Constantin Daicovici, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi alte trei autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Citește și: Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

O mamă și doi copii mici, răniți grav într-un accident din municipiul Suceava

Doi copii mici, de 2 respectiv 5 ani, au fost răniți într-un accident grav care a avut loc sâmbătă în municipiul Suceava. Cei doi au fost duși de la urgență la spital, împreună cu mama lor de 26 de ani, implicată și ea în accident. 

Trei persoane au fost rănite într-un  accident rutier  produs sâmbătă după amiază în municipiul Suceava.

Potrivit primelor informații,  două autoturisme s-au ciocnit, iar cele trei victime- o mamă şi copiii săi- au fost duse cu ambulanţele la spital.

Citește și:  Ce s-a întâmplat cu mama și fiicele de 5 și 11 ani, dispărute vineri noaptea într-o pădure din Buzău

Accidentul rutier a avut loc în zona Cetatea de Scaun din municipiul Suceava.

Au intervenit de urgență pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Citește și: Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

Din coliziunea violentă a celor două autoturisme au rezultat trei victime (doi minori și un adult). Victimele au fost transportate la spital de către ambulanțele trimise la fața locului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si