Accident grav între un autobuz și două autovehicule. Unul dintre autoturisme a ajuns într-un pom, iar autobuzul a fost proiectat într-un șanț.

Citește și: Un șofer și-a pierdut viața, după ce camionul în care se afla s-a răsturnat

„Intervin pompierii militari ai Detasamentului Arad cu o autospeciala de stingere cu modul pentru descarcerare si doua echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobila.

In urma accidentului au rezultat doua victime constiente, cooperante, neincarcerate. Victimele sunt asistate medical de catre echipajele SMURD„, transmit reprezentantii ISU Arad.

Citește și: Un șofer beat a provocat un accident rutier în municipiul Roman

Un șofer beat a provocat un accident rutier în municipiul Roman

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, un șofer beat a furat o mașină și a provocat un accident rutier, marți dimineață. 

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 53 ani, din Bâra, ar fi condus un autovehicul pe strada Ştefan cel Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac, rezultând autoaccidentarea conducătorului auto. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al  IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Citește și:  Accident rutier în județul Mureș: un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul a găsit mașina parcată, neasigurată şi cu cheile în habitaclul interior. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă.  

Un tânăr a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, luni, 10 aprilie, în jurul orei 16.00, în localitatea Sânvăsii, comuna Gălești.

Citește și:  Un cunoscut fotomodel din România a rămas fără mașină în urma unui accident rutier: ”Nu a fost vina mea”

La locul accidentului au intervenit pompierii Stației Miercurea Nirajului, însoțiți de o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Citește și:  Accident grav în Capitală. Mai multe persoane au fost rănite

”În accident a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat sub tensiune. Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a fost preluat și asistat medical la fața locului de echipajul medical SMURD, suferind leziuni minore”, a informat ISU Mureș.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

Citește și:  El este Alexandru- tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu. S-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si