Se pare ca vina este a soferitei, care nu a mai tinut cont de regulile de circulatie, asa ca nu a acordat prioritate tramvaiului. Din cauza mormanului de fiare in care se afla, femeia nu a mai putut sa iasa din masina si, astfel, a intervenit echipajul de descarcerare. 
 
Cand a fost scoasa din masina, soferita insarcinata a fost transportata direct la spital, motivul fiind acela de a se realiza investigatii asupra starii de sanatate atat a femeii, cat si a bebelusului, noteaza aradon.ro. 
 
"Doua echipaje ale Detasamentului de Pompieri Arad, unul SMURD si unul de descarcerare, au intervenit in zona UTA pentru salvarea unei victime, femeie, insarcinata, incarcerata intr-un autoturism care a intrat in coliziune cu un tramvai. Datorita profesionalismului echipajului de descarcerare, victima a fost eliberata in mai putin de cinci minute si predata in viata, stabila si cooperanta, echipajului SMURD", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arad.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si