Close sidebar
Close sidebar

Accident grav la Cernavodă: Cinci persoane grav rănite, printre care și doi copii

Un accident grav a avut loc vineri seară la ieșirea din localitatea Siliștea, spre Cernavodă. Mai multe persoane au fost rănite grav, printre care și 2 copii și transportate ulterior la spital.

Laura Macovei,

Accident grav la Cernavodă: Cinci persoane grav rănite, printre care și doi copii

[Sursa foto: replica]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din primele informații transmise de la fața locului, un autoturism s-a răsturnat, iar 5 persoane au fost rănite, printre care trei adulți și doi copii. Două dintre victime au rămas încarcerate, transmite  Replica online.

Doi copii grav răniți în accident

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD B2 de la Detașamentul Cernavodă, un echipaj SMURD B2, o autospecială de stingere cu apă şi spumă și autospeciala de transport victime multiple de la Detașamentul Medgidia și un TIM C de la Detașamentul Palas.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un fotbalist: A murit după ce și-a dat foc în fața secției de Poliție

Victimele implicate în accident sunt conștiente. Toate persoanele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale amănunțite.

O mașină a fost spulberată de tren. Două persoane grav rănite, dintre care una în stare de inconștiență

Un accident feroviar grav a avut loc în Vinerea Mare, în jurul prânzului, când un autoturism a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată, pe drumul judeţean care face legătura între localităţile braşovene Cărpiniş şi Prejmer.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Accidentul a avut loc pe DJ 112 D între localitățile Cărpinis și Prejmer, transmis autoritățile. Două persoane au fost rănite grav, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani şi un tânăr de 18 ani.

Citește și: Un bărbat a murit subit, la secția de Poliție, în timp ce dădea declarații. Omul fusese bătut în parcarea unui magazin/ Cauza morții

„  Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, unde un autoturism a fost lovit de tren.  Primele date indică existența a două persoane vătămate corporal, dintre care una în stare de inconștiență.

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și la acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul  ”, a declarat agentul șef principal, Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit Realitatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI