Close sidebar
Close sidebar

Accident grav la Cheia, in judetul Prahova. Doua persoane au murit, alte trei sunt ranite grav

Doua dintre cele trei persoane ranite grav in accidentul produs pe DN 1A, in judetul Prahova, dupa ce un autoturism a lovit o duba care s-a rasturnat apoi intr-o rapa au murit. O a treia persoana, aflata de asemenea in stare grava avand leziuni la maini si picioare, va fi preluata de elicopterul SMURD solicitat la fata locului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, femeia prinsa sub duba rasturnata si un barbat ramas incarcerat, ambii de aproximativ 50 de ani, au murit, medicul de la terapie intensiva de pe ambulanta declarand decesul dupa ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

Cea de-a treia persoana din duba ranita grav, o femeie care are leziuni la maini si la picioare, va fi preluata de elicopterul SMURD ajuns la fata locului.

Accidentul a avut loc pe DN 1A Ploiesti -Brasov, in comuna Maneciu, localitatea Cheia, in dreptul unei manastiri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Conform primelor informatii, un autoturism care cobora dinspre Brasov a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o duba in care erau patru persoane. in urma impactului, duba a fost proiectata in afara soselei si s-a rasturnat intr-o rapa, la o diferenta de nivel de aproximativ doi metri.

In urma accidentului, trei dintre cei patru pasageri ai dubei au fost grav raniti. O femeie din duba a fost proiectata in afara autovehiculului, fiind prinsa sub acesta, iar alti doi pasageri au ramas incarcerati.

De asemenea, doua persoane din autoturism au fost ranite, insa leziunile acestora nu sunt grave, ele fiind constiente si iesind singure din masina.

In prezent, traficul pe DN 1A, in zona accidentului, se desfasoara cu restrictii.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI