Potrivit unor surse din Serviciul Politiei Rutiere citate de Agerpres, in microbuzul Jandarmeriei Romane se aflau sase persoane, iar in autoturismul BMW, trei. Toate au fost ranite in urma coliziunii.

„Din cele 9 victime, 7 au fost transportate la Spitalul Judetean, iar doi au refuzat transportul. Dintre cei 7 transportati la spital, un pacient este in stare grava, este intubat, ventilat mecanic”, a declarat un medic de pe Serviciul Ambulanta Constanta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

La locul accidentului au plecat doua autospeciale de la Serviciul de Ambulanta al Judetului Constanta, o ambulanta SMURD si masina pentru victime multiple. Medicii au acordat primele ingrijiri accidentatilor, la fata locului, sapte dintre cele noua victime fiind transportate la spital. Din cele sapte victime grav ranite, una a fost intubata.

„Ne-am am trezit sub un ipact, suntem socati. Veneam de la o convocare in constanta si s-a intamplat nenorocirea asta”, a declarat unul dintre jandarmi, care a scapat cu viata.

Impactul intre microbuz si autoturism a fost atat de puternic incat unul dintre jandarmi a fost proiectat prin geam, direct pe asfalt.

Politia rutiera a deschis o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs nefericitul eveniment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si