Un barbat de 34 de ani a fost accidentat mortal joi seara, in zona localitatii Letcani, pe drumul european. Vasile Amnaru, un tanar de 34 de ani din comuna Dumesti, a fost zdrobit de catre o femeie care conducea un autoturism marca Renault.

Barbatul s-ar fi aflat la pamant, aproape de axul drumului cand a fost lovit. Martorii au sunat imediat la 112 si au cerut ajutor. La fata locului au ajuns mai multe echipaje medicale si politistii.

Din pacate, pentru barbat nu s-a mai putut face nimic.

"In cursul serii de joi, un accident rutier s-a produs pe raza localitatii Letcani. In urma acestui accident s-a inregistrat o victima, un pieton in varsta de 34 de ani, care a decedat. In momentul in care echipajele medicale au ajuns la locul producerii accidentului, s-a constatat ca barbatul care a fost lovit de autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viata. Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral sever si dilacerare cerebrala. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD cu medic, dar, din pacate, cadrele medicale nu au mai putut decat sa declare decesul", a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Politistii au deschis in acest caz o ancheta. "In cauza a fost deschis un dosar penal si se fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt. Din primele verificari efectuate se pare ca barbatul se deplasa neregulamentar pe partea carosabila", a precizat Ioan Bustiuc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judeteana (IPJ) Iasi.

La volanul autoturismului se afla Adelina Lazar, fiica unui cunoscut afacerist din judetul Neamt si sotia avocatului George Lazar care ocupa si functia de vicepresedinte al PNL Neamt.

Citește mai multe pe BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si