Close sidebar
Close sidebar

Accident GRAV la Jucu, în Cluj! Patru autoturisme au fost implicate! Sunt mai multe victime!

Un accident rutier grav a avut loc, marți după-amiază, la intrare în localitatea clujeană Jucu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele informații, în incident au fost implicate patru vehicule. Un ansamblu de vehicule TIR, pe fondul nepastrarii unei distanțe de siguranță, a lovit din spate un autoturism pe care l-a proiectat in autoturismul care circula in fața acestuia. Acesta a fost la randul sau proiectat pe contrasens unde a intrat in coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Scrisori emoționante ale copiilor ai căror părinți au plecat la muncă în străinătate! "Aveam nevoie de tine. Te rugam să vii acasă! Acum, aștept încă un an să te văd din nou"

Un conducător auto a fost transportat la spital pt îngrijiri medicale, alte 3 persoane primind îngrijiri la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI