Tanara din Craiova era constienta cand a fost transportata cu ambulanta la spital. TIR-ul era condus de un barbat de 51 de ani din Giurgiu. Barbatul a facut tot ce a putut ca sa evite nenorocirea si a tras tare de volan. A fost cat pe ce sa se rastoarne. "Mergeam pe sensul meu si din sens opus mi-a venit victima cu viteza, la un moment dat a derapat si a intrat in fata mea.

Am evitat cat am putut, am vrut sa o evit macar sa se stearga de cauciucuri, sa pot sa o salvez... nu am putut. Nu am reusit", a declarat soferul TIR-ului.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Conducatoarea unui autoturism, pe fondul neadaptarii vitezei in curba si la conditiile de carosabil umed a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune frontala cu un autotractor, care venea dinspre Craiova inspre Bals. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatoarei autoturismului", a declarat Paul Boruz, de la IPJ Dolj.
Accidentul a avut loc in localitatea Pielesti, din judetul Dolj, cu cateva minute inainte de ora 22.00.

Zona in care a avut loc coliziunea este cunoscuta ca fiind deosebit de periculoasa.

sursa: gds.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si