Close sidebar
Close sidebar

Accident grav la Pielesti, Dolj. O soferita a ajuns sub un TIR. "Am incercat sa o salvez...nu am putut"

Un accident grav a avut loc noaptea trecuta la Pielesti, Dolj, cand o soferita de 23 de ani care circula cu viteza dinspre Bals spre Craiova a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina sub un TIR.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara din Craiova era constienta cand a fost transportata cu ambulanta la spital. TIR-ul era condus de un barbat de 51 de ani din Giurgiu. Barbatul a facut tot ce a putut ca sa evite nenorocirea si a tras tare de volan. A fost cat pe ce sa se rastoarne. "Mergeam pe sensul meu si din sens opus mi-a venit victima cu viteza, la un moment dat a derapat si a intrat in fata mea. Am evitat cat am putut, am vrut sa o evit macar sa se stearga de cauciucuri, sa pot sa o salvez... nu am putut. Nu am reusit", a declarat soferul TIR-ului.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Conducatoarea unui autoturism, pe fondul neadaptarii vitezei in curba si la conditiile de carosabil umed a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune frontala cu un autotractor, care venea dinspre Craiova inspre Bals. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatoarei autoturismului", a declarat Paul Boruz, de la IPJ Dolj.


Accidentul a avut loc in localitatea Pielesti, din judetul Dolj, cu cateva minute inainte de ora 22.00. Zona in care a avut loc coliziunea este cunoscuta ca fiind deosebit de periculoasa.

sursa: gds.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI