Un TIR a parasit carosabilul si a intrat intr-un gard, la iesirea din localitatea Savinesti, judetul Neamt. Autocamionul incarcat cu cherestea s-a izbit de o casa si a rupt o teava de gaze, dar si mai multe cabluri de electricitate din zona.

Din primele cercetari a rezultat ca soferul TIR-ului, un tanar de 23 de ani din Piatra Neamt nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina care se afla in fata lui si a acrosat-o, apoi a pierdut controlul directiei de mers si s-a produs nenorocirea.

In deriva, TIR-un a acrosat inca un autoturism, care era parcat pe marginea drumului, iar apoi s-a izbit de zidul casei in care s-a oprit.

La locul accidentului au sosit echipajele de salvare,iar tanarul sofer a fost scos dintre fiarele contorsionate si transportat de urgenta sa spital.
„Vorbim despre o singura victima, respectiv conducatorul autotractorului, care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Din primele cercetari efectuate de colegii mei la fata locului, a rezultat faptul ca un tanar de 23 de ani, din Piatra Neamt, a condus pe DN15, din directia P. Neamt-Roznov, un autotractor ce transporta cherestea. Ajuns in zona denumita generic 4 benzi, din Savinesti, acesta nu ar fi pastrat o distanta corespunzatoare fata de un autoturism condus de un tanar de 19 ani, din Piatra Neamt, care circula in fata sa, pe care l-a acrosat in partea dreapta spate.

In urma impactului, conducatorul autotractorului a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a parasit partea carosabila, acrosand totodata un alt autoturism parcat, dupa care a intrat in gardul unei locuinte, unde s-a oprit. Atat conducatorul autotractorului, cat si cel al autoturismului, au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative. Colegii mei vor continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Neamt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma accidentului mai multe cabluri si conducte au fost avariate, iar localnicii au ramas fara apa, curent si gaze. Autoritatile au demarat lucrarile de remediere a avariilor, iar politia a deschis o ancheta pentru a se stabili cauzele producerii accidentului.

sursa: ziarpiatraneamt.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si