Close sidebar
Close sidebar

Accident grav la Sinesti! Un barbat a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu un TIR!

Soferul unei autoutilitare a murit, azi-noapte, in urma unui accident produs in localitatea Sinesti, judetul Ialomita. Autoulitara s-a lovit frontal cu un TIR, iar soferul acestuia a suferit rani grave.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Centrului Infotrafic, in jurul orei 02.45, pe DN2 (E85), la km 32+220 de metri, in zona localitatii ialomitene Sinesti, a avut loc o coliziune frontala intre o autoutilitara si un TIR. In urma impactului, soferul autoutilitarei a decedat, iar cel al autotrenului a suferit leziuni grave. La aceasta ora, traficul rutier in zona nu este afectat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru a nu fi implicati in accidente rutiere, politistii ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa manifeste prudenta sporita in timpul deplasarii, sa nu consume bauturi alcoolice inainte de a urca la volan, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte si sa nu se angajeze in efectuarea unor manevre riscante in trafic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI