Accident, duminică seară, pe Autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 37+200 de metri. A avut loc o coliziune între două autoturisme, iar două persoane au suferit mai multe leziuni, având nevoie de îngrijiri medicale. Un copil a fost și el rănit.  

Citește și: VIDEO- Doi polițiști au fost prinși în flagrant, în centrul Capitalei, când luau mită

Traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală până la finalizarea cercetării la faţa locului. 

Citește și: Accident grav între cinci autoturisme. O persoană și-a pierdut viața

Accident grav între cinci autoturisme. O persoană și-a pierdut viața

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident între o autoutilitară, un autotren și alte trei autoturisme.

Accident grav, duminică, între Caransebeș și Lugoj. O persoană și-a pierdut viața, iar alte patru au fost rănite. Autofurgoneta implicată în accident transporta cai.

Citește și:  O mamă și doi copii mici, răniți grav într-un accident din municipiul Suceava

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul  Detaşamentului de Pompieri Caransebeş  cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ şi un echipaj IPJ. 

De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeş", a transmis ISU Caraş-Severin. 

Citește și:  VIDEO- Un șofer a făcut praf 8 mașini parcate în centrul Sibiului și s-a făcut nevăzut

”Pe DN 6 Caransebeş-Lugoj, la kilometrul 470+300 de metri, în apropierea localităţii Constantin Daicovici, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi alte trei autoturisme”,  anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Citește și:  Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

Un bărbat a murit într-un accident pe DN 10, provocat de un poliţist aflat în timpul liber, care conducea în stare de ebrietate. Conform IPJ Buzău, un autoturism condus pe DN10 dinspre Buzău către Braşov, de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Nehoiu, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un autocamion staționat. 

Citește și:  Un autocar cu copii a rămas blocat pe un pasaj de cale ferată. Trenurile au fost oprite

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În urma impactului deosebit de puternic, un bărbat din autoturism, în vârstă de 33 de ani, din Nehoiu, a murit.

Citește și:  O tânără de 20 de ani a fost ucisă de un bolovan aruncat de trei adolescenți

Șoferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, care este poliţist, dar care se afla în timpul liber, a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si