Echipajele de la ISU Dobrogea au fost solicitate, joi dimineața, să intervină la un accident care a avut loc pe Autostrada A2 București-Constanța, la km. 200-203, în zona localității Murfatlar din județul Constanța.

Citeste si: Patru persoane au fost rănite în urma unui accident din Botoșani

Potrivit primelor informaţii, patru persoane au fost rănite în accident, inclusiv doi copii, victimele fiind neîncarcerate.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Mașină cu doi adulţi şi doi copii răsturnată în șanț

[Sursa foto: Dobrogea TV]

Accident pe Autostrada Soarelui. În ce stare sunt victimele

La faţa locului, s-a intervenit cu o autospecială de stingere, un SMURD B şi două ambulanţe SAJ Constanţa, informează Dobrogea TV.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În urma accidentului, au fost răniţi 2 adulţi şi 2 copii, dar, din fericire, toţi sunt conștienți, cooperanţi. Aceştia vor fi transportaţi la spital pentru investigații amănunțite.

Este vorba despre un copil de patru luni şi un adolescent de 16 ani, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale, o femeie de 40 de ani, cu traumatisme de bazin şi cranian, şi un bărbat de 42 de ani, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism la un picior.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Mașină cu doi adulţi şi doi copii răsturnată în șanț

La faţa locului a fost mobilizată, pe lângă ambulanţe, o autospecială de stingere incendii. Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si