"Era politie acolo, era ceva? Elicopter. Ah, e cu… E cu victime. Aia e beleaua. Daca erau numai masini…"

Impactul a avut loc in jurul orelor 20, exact cand mii de romani se grabeau sa ajunga acasa dupa un weekend plin de distractie pe litoral. La kilometrul 150, soferul unui autocar a lovit din spate un autoturism, pe care l-a impins apoi in alte 3 automobile.



Salvatorii au declansat imediat planul rosu, ceea ce inseamna ca toate fortele disponibile au fost trimise la locul accidentului. In imaginile surprinse din elicopterul Ministerului de Interne se observa ca autoturismul lovit de autocar aproape a rupt balustrada de protectie. Este o minune ca nicio persoana nu a fost grav ranita.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Mai bine de o ora nimeni si nimic nu s-a mai putut misca pe Autostrada Soarelui. Coada de masini a depasit, la un moment dat, 20 de kilometri, asa ca fiecare a incercat cum a putut sa-si petreaca timpul.

Acesti tineri au privit, probabil, partea plina a paharului si au continuat petrecerea de sambata noapte chiar in mijlocul autostrazii. Cu manele la maxim si mult chef de distractie.


Cei mai castigati au fost, se pare, calatorii din trenuri, care au avut probleme mai importante decat accidentul.

"Cate masini. Vai, ce-i incolo, ce ploaie vine. Cred ca intram in ploaie."

Abia odata cu lasarea intunericului politistii au inceput sa le permita soferilor sa porneasca din nou la drum. Dar pe rand, pentru a fi evitate alte pericole.



Toate persoanele ranite au fost transportate la spitalul din Fetesti si sunt in afara pericolului. Este al doilea accident grav petrecut pe Autostrada Soarelui in mai putin de o saptamana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si