Close sidebar
Close sidebar

Accident grav pe calea ferată din Timiș: Două persoane au ajuns la spital

Un camion şi un tren s-au ciocnit frontal între Cruceni şi Rudna, Timiş. Sunt 10 oameni implicaţi, 9 călători şi șoferul camionului. Doi dintre ei au fost transportați la Spitalul Județean din Timişoara, sunt răniţi dar conștienți. În zonă traficul rutier și feroviar este blocat.

Alexandra Costea,

Accident grav pe calea ferată din Timiș: Două persoane au ajuns la spital

[Sursa foto: ISU Timiș]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul a avut loc astăzi între Trenul Regio 16124, care se deplasa în direcția Cruceni-Timișoara, și un camion, la trecerea de nivel de cale ferată între Cruceni și Rudna.

Citeste si: Un tânăr din Vaslui se află în stare gravă după ce a intrat cu mașina într-un pom

10 persoane au fost implicate în accident

În accident au fost implicate 10 persoane, 9 călători în tren și conducătorul camionului. Doi dintre aceștia, mecanicul trenului și conducătorul camionului, au fost transportați cu traumatisme ușoare la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

La locul accidentului, ISU Timiş a intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD şi 11 subofițeri.

Traficul rutier și feroviar este blocat. 

Citeste si: Și-a pus capăt zilelor lângă cimitirul unde era îngropat fiul său. S-a aruncat în gol de pe un pod

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI