Din lipsa de atenție și experiență, tânăra s-a avântat și s-a trezit cu mașina direct în fața trenului, făcută zob.

Accidentul s-a petrecut luni, în a doua zi de Paște, în jurul orei 11, când tânăra a ignorat Crucea Sfântului Andrei şi a ajuns cu mașina pe calea ferată. Mecanicul nu a putut evita impactul, astfel că mașina a fost de-a dreptul zdrobită.

O femeia ajuns în stare gravă la spital

În urma impactului violent, trei pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, o femeie de 65 de ani fiind transportată la spital cu răni grave.

Citește și: Incendiu la un imobil rezidețial din Dubai: 16 persoane au decedat

Şoferiţa şi mecanicul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând indicând valori negative. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Accident rutier grav la Buzău: trei mașini au fost implicate, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Traficul este dirijat de către polițiști pe E 85, în Buzău, acolo unde trei mașini au fost implicate într-un accident rutier.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Accidentul rutier a avut loc între localitățile Poșta Câlnău și Potârnichești, din județul Buzău. O persoană  a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un șofer în vârstă de 23 de ani, din Pârscov, s-a izbit de un alt autoturism care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un bărbat de 65 de ani, din Berca. 

Mașina bărbatului de 23 de ani  a acroșat un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Capitală.

Citește și: Bolid făcut praf în accident

Șoferul în vârstă de 39 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si