UPDATE: Conform declarațiilor comisarului şef Silviu Dinu, de la IPJ Buzau, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, în zonă înregistrându-se în ultimele ore fenomenul de ploaie îngheţată.

Tot comisarul șef de la IPJ Buzău a mai precizat că şoferul unui autovehicul de transport persoane nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a derapat pe şosea şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Pe DN 2 (E85) Râmnicu Sărat-Buzău, la ieşire din localitatea Poşta Câlnău, judeţul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane, în care se aflau trei pasageri”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Accident rutier pe DN 2, în Buzău, între un microbuz şi un autoturism. În urma impactului, trei persoane au fost rănite

Conform primelor informaţii de la fața locului, trei persoane, mai exact două din autoturism şi una din microbuz au suferit leziuni, fiind evaluate medical la faţa locului.

Totodată, traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, prin dirijare.

Citeste si: Trafic intens pe Valea Prahovei: Sute de turiști se întorc din vacanța de Crăciun. Se circulă în coloană pe ambele sensuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si